26 Φεβρουαρίου 2016

ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΛΑΚΗ! Το υπουργείο Υγείας απαντά για το φάκελο της 4χρονης Μελίνας

Απαντάνε για το φάκελο της 4χρονης αλλά το θέμα είναι ο φάκελος της εξαρτημένης ξαδέρφης του Πολάκη για την κλοπή των ναρκωτικών που έχει παραδεχθεί! Αυτός ο φάκελος είναι αυτός που εστάλη λειψός στην Αθήνα με αποτέλεσμα το Πειθαρχικό να μην μπορεί να πάρει απόφαση και να τον στείλει πίσω στην Κρήτη όπου λένε πως δεν τον έχουν πάρει... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ και η ανακοίνωση του Πολάκη προσπαθεί να μπερδέψει τον κόσμο λέγοντας ότι δεν έχει τελειώσει η ΕΔΕ για το θάνατο της 4χρονης

Διευκρινίσεις, με τις οποίες προσπαθεί να συσκοτίσει, για την υπόθεσης του θανάτου της 4χρονης Μελίνας δίνει το υπουργείο Υγείας.

"Προς ενημέρωσή σας, η ΕΔΕ για το θάνατο του 4χρονου κοριτσιού στο Νοσοκομείο Ηρακλείου,  είναι ακόμα σε εξέλιξη. Επομένως, δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χάθηκε ο φάκελος της υπόθεσης, δεν ευσταθούν καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συνεπώς δεν υπάρχει και φάκελος" αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου και προσθέτουν: "Η  παραπάνω υπόθεση δεν πρέπει να συγχέεται με αυτή της αναισθησιολόγου, κ.  Νεκταρίας Πολάκη, ο φάκελος της οποίας βρίσκεται στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο και έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη".