16 Φεβρουαρίου 2016

ΟΝΝΕΔ: Το agenda262 γέννησε η συνάντηση Γεωργιάδη-156

O υποψήφιος για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης είχε χτες συνάντηση με την “κίνηση των 156” , προκειμένου να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο συναντίληψης για την επόμενη μέρα στην γαλάζια νεολαία. Όπως φαίνεται, οι δυο πλευρές βρήκαν κοινό έδαφος αναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ΟΝΝΕΔ και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν...
να δημιουργήσουν την πλατφόρμα http://www.agenda262.gr.


Στόχος επίσης είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές της 20ης Μαρτίου και σε αυτό βασίζεται και το όνομα του site.

Όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του http://www.agenda262.gr, “Στις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο συνολικός αριθμός των μελών της ΟΝΝΕΔ που έδωσαν το παρών έφτασε τους περίπου 10.500, ποσοστό μόλις 2.62% σε σχέση με τη συνολική προσέλευση. Δεν είναι κρυφό, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάψει να εμπνέει τους συνομηλίκους μας. Τα ποσοστά της Κεντροδεξιάς στις ηλικίες 18-32 είναι τραγικά. Ζούμε με απλά λόγια την εποχή που η οργάνωση μας αντί να προσελκύει ενεργούς πολίτες, απωθεί. Και αυτό πρέπει να αλλάξει”