19 Φεβρουαρίου 2016

Οι εργαζόμενοι στον Alpha ζήτησαν την απομάκρυνση του ναζί Λαζόπουλου

Φαντασθείτε πόσο αγαπούν τον Λάκη Λαζόπουλο στον Alpha που αμέσως μετά το επεισόδιο της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»,  έβγαλαν ανακοίνωση και με κόσμιο τρόπο ζήτησαν από τη διοίκηση του σταθμού να τον απομακρύνει.

Τι έγινε στην εκπομπή το ξέρετε. Ο  ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, στην προσπάθειά του να προπαγανδίσει εναντίον του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσέβαλε με τον πιο απαράδεκτο τρόπο όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο, με την φράση:

«Όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μια ιδέα. Αυτό το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη».

( https://www.youtube.com/watch?v=vtvXxyFMwDQ)


Ο Λάκης Λαζόπουλος που αμείβεται με έναν πραγματικά προκλητικό για την εποχή μας μισθό, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους εργαζόμενους που βλέπουν συνέχεια να κόβεται ο μισθός τους.
Από τη  μια οι περικοπές στις απολαβές τους και από την άλλη η παράλογη αμοιβή του ηθοποιού για την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», όπως καταλαβαίνετε είναι λογικό να μην τον «συμπαθούν».
Και το έδειξαν αμέσως.
Τώρα οι συγγνώμες του Λάκη Λαζόπουλου κατόπιν εορτής δεν ξέρουμε αν πιάνουν η όχι.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων :
«Ζητούμε από την διοίκηση του Alpha TV, την απομάκρυνση του Λάκη Λαζόπουλου από τον σταθμό, ως παραδειγματισμό για τέτοιες απαράδεκτες ρατσιστικές συμπεριφορές»