03 Φεβρουαρίου 2016

BINTEO-Ο Τούρκος στον οποίο ο Τσίπρας υποσχέθηκε κανάλι έχει παρουσιάσει παιχνίδι στο MEGA!

Ο εκπρόσωπος του Acun Ilicali, υποστήριξε πως ο Τούρκος καναλάρχης συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,  την επιθυμία του να λάβει άδεια για να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι άρχισαν αμέσως να ψάχνουν ποιος είναι αυτός ο άντρας που θέλει να ασχοληθεί με την ελληνική πραγματικότητα.

To όνομα του Acun Ilıcalı είναι διάσημο στην Τουρκία, αφού είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού TV8. Μάλιστα, ο ίδιος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον δικό μας ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ο Ilıcalı  ήταν ο συμπαρουσιαστής του Κωνσταντίνου στο ριάλιτι σόου Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, το οποίο είχε παρουσιάσει το Mega, πριν από αρκετά χρόνια.

Μπορεί να μην είναι σύνηθες το φαινόμενο να βλέπουμε έναν καναλάρχη σε ρόλο παρουσιαστή,  ωστόσο στην περίπτωση του Acun Ilıcalı, αυτό αποτελεί εξαίρεση.

Στο βιογραφικό του έχει ήδη την παρουσίαση του τουρικού «Voice», του «Dancing with the stars», του «Survivor», του «Got talent» και του «Deal or No Deal».

Δείτε το βίντεο στο 1:10 ή στο 51:00