15 Φεβρουαρίου 2016

BINTEO-ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Tραγουδιστής διορίστηκε στην Βουλή ως σύμβουλος!

Τελικά η πολιτική αποτελεί τέχνη. Απόδειξη ο διορισμός ως μετακλητού υπαλλήλου, νεαρού τραγουδιστή στην Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ζάμπα, που τα πρωινά εργάζεται στη Βουλή ως μετακλητός υπάλληλος, όταν το βράδυ διασκεδάζει τους θαμώνες νυχτερινού κέντρου με δικά του τραγούδια και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών. Πρόκειται για μια ακόμη κυβερνητική πρωτοτυπία, καθώς μετά τους διορισμούς φίλων, συγγενών και συντρόφων ήρθε η σειρά των ανθρώπων που τους διασκεδάζουν. Εξάλλου, όσοι γνωρίζουν λένε πως τις Παρασκευές ο Νίκος Βούτσης προτρέπει τους συνεργάτες του να χαλαρώνουν με τα τραγούδια του συμβούλου τους.

Ο διορισμός του νεαρού τραγουδιστή στο επιτελείο του προέδρου της Βουλής, έχει πιο βαθιές ρίζες. Η οικογένεια του διατηρεί στενούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο πατέρας του νεαρού τραγουδιστή, είναι κορυφαίος πολιτικός μηχανικός. ενώ στο παρελθόν ήταν δραστήριο στέλεχος του ΣΥΝ και υποψήφιος της παράταξης στις εκλογές του ΤΕΕ. Μάλιστα, από το 1975 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2000 απασχολήθηκε στα έργα αποκατάστασης των μνημείων της Ακρόπολης, έχοντας διατελέσει και διευθυντής της σχετικής Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων αποσπώντας βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών και τη Europa Nostra. Ο ίδιος από το 2007 έως και το 2008 μελέτησε και επέβλεψε το έργο της μεταφοράς των εκθεμάτων από το Μουσείο του Βράχου της Ακρόπολης στο νέο μουσείο. Λίγοι θυμούνται ότι τις πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2007, ο Αλέξης Τσίπρας είχε βρεθεί στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου για να παρακολουθήσει την έναρξη της εναέριας μεταφοράς των εν λόγω εκθεμάτων, ύστερα από πρόσκληση του κ. Ζάμπα.

zampas-diorismos