06 Φεβρουαρίου 2016

Το πάρτι-έκπληξη της Ντόρας και η… παρατήρηση στον Κυριάκο

Την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας ήταν η ονομαστική εορτή του Ισίδωρου Κούβελου και η σύζυγός του Ντόρα Μπακογιάννη διοργάνωσε στο σπίτι τους ένα πάρτι-έκπληξη.

Οι προσκεκλημένοι ήταν αρκετοί, ανάμεσα τους ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη: «Η πρώτη διαπίστωση με την άφιξη του Κυρ. Μητσοτάκη στο πάρτι ήταν ότι αδυνάτισε: «Πρέπει να έχει χάσει περί τα πέντε κιλά από τότε που ανέλαβε» ακούστηκε να λένε οι συγγενείς. Και πώς να μην αδυνατίσει; Ο πρόεδρος έπεσε αμέσως στα βαθιά και με τόσες σκοτούρες που έχει για να ξανακάνει, όπως λέει, τη ΝΔ κόμμα».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Η δεύτερη έκπληξη ήταν ότι ανάμεσα στους δεκάδες προσκεκλημένους ήταν και παράγοντες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Και συνέβη το απρόοπτο. Τραγούδησαν με τις εξαίσιες φωνές τους, όχι στον εορτάζοντα Ισίδωρο, αλλά στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ. Πρώτα του τραγούδησαν την οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Ο Βαφτιστικός». Κάτι που πολύ άρεσε στον επίτιμο, που όχι μόνον τραγουδούσε μαζί με τους καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής, αλλά ζήτησε και δεύτερη οπερέτα: την «Εύθυμη χήρα» του αυστριακού μουσικοσυνθέτη Φραντζ Λέχαρ».

Όσο για το μενού: «Η Ντόρα, ως καλή οικοδέσποινα, φρόντισε άψογα το δείπνο που περιελάμβανε κυρίως finger food, όπως μπιφτεκάκια, τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια αλλά και κεμπάπ».