18 Φεβρουαρίου 2016

«Τρώνε» τελικά τον Σφακιανάκη για να σώσουν τον Τόσκα με τον οποίο γελάει όλη η χώρα

ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ" ΚΑΙ "ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΠ" ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ PASSWORD ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΑΡΔΥ ΠΛΑΤΥ!

Μια... απίστευτη λύση βρήκε η κυβέρνηση με την υπόθεση του Μανώλη Σφακανάκη που πήρε πρωτοφανείς διαστάσεις.

Μετά από έντονο και οργιώδες παρασκήνιο μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, η λύση που προκρίθηκε προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, η κυβέρνηση επιχείρησε να... κρατήσει το ίδιο καρπούζι σε δύο μασχάλες.

Ετσι η κυβέρνηση αποφάσισε να επιμείνει στην μετακίνηση του Σφακιανάκη σε άλλη θέση και τον τοποθετούν βοηθό επιτελάρχη της ΕΛΑΣ.

Ταυτόχρονα όμως του επιτρέπουν να διατηρεί την... εποπτεία της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία προΐστατο μέχρι χθες, ωστόσο διαμηνύουν ότι θα τοποθετηθεί άλλος επικεφαλής της υπηρεσίας.

Ενώ ο κ. Σφακιανάκης σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr παραμένει και εργάζεται κανονικά στην θέση του στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν να μην μείνει εκεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αν τελικά ο κ. Σφακιανάκης δεν μετακινηθεί τότε θα πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή της σύσσωμη η πρόσφατα τοποθετηθείσα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ καθώς αυτοί είναι που αποφάσισαν τυπικά την μετακίνησή του.

Όσο για τον κ. Τόσκα ο οποίος πολιτικά είναι έκθετος τόσο για την συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του στην Βουλή, όσο και για τους τουλάχιστον ατυχείς χειρισμούς που έκανε πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του.