25 Φεβρουαρίου 2016

Τις άρπαξε πάλι ο κρυφοΣΥΡΙΖΑίος Μπάμπης... αυτή τη φορά από συνάδελφό του

Και καλά ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ ξερωγω ο Μπάμπης αλλά ήλπιζε κι αυτός στον κομμουνισμό ΣΥΡΙΖΑ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΣΠΟΡ FM, καθώς δύο εκ των παραγωγών του ραδιοφωνικού σταθμού ενεπλάκησαν σε καυγά, με αποτέλεσμα τρίτοι να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Το απόγευμα ο Αρης Ασβεστάς, έχοντας στα χέρια τυπωμένο ένα postάρισμα κάποιου στο Facebook που ήταν υβριστικό εναντίον του, ζήτησε εξηγήσεις από τον Μπάμπη Χριστόγλου ο οποίος είχε κάνει like (!) στην εν λόγω ανάρτηση που μιλούσε για την «τριάδα της αρπαχτής» και είχε τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, τον Αρη Ασβεστά και τον Γιώργο Κοσμά.

Οι εκφράσεις που αντάλλαξαν οι δύο τους δεν μπορούν να μεταφερθούν αλλά ήταν επιεικώς του δρόμου («θα σε γα… ρε μ…» και άλλα συναφή), στην κουβέντα παρενέβη και ο ηχολήπτης γιος του Χριστόγλου, Χάρης, και η συμπλοκή δεν συνεχίστηκε ύστερα από παρέμβαση τρίτων.

Οταν το έρχεται το «νέο» για να «τελειώσει με το παλιό», που έλεγε κι ο Τσίπρας, καμιά φορά τέτοια συμβαίνουν. Και το «νέο», η νέα «τάξη πραγμάτων» που επιβάλλεται πια στον ΣΠΟΡ FM προέρχεται από site συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου και το οποίο βρίσκει και τηλεοπτικό… βήμα από τις αθλητικές εκπομπές της Κυριακής και της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. Είναι να απορεί, πια κανείς, με τον εκνευρισμό που επικρατεί και την έχθρα ανάμεσα στους παραγωγούς του σταθμού. Κανένας σεβασμός ούτε στον ίδιο τον σταθμό, ούτε στον ιδιοκτήτη του, ούτε φυσικά στους ακροατές του.