03 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονιστικό βίντεο: Γυναίκα έχει μόλις πυροβοληθεί και βιντεοσκοπεί τον εαυτό της!

«Έχω πυροβοληθεί τρεις φορές αλλά θα γίνω καλά» λέει η 18χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ενέδρας έξω από ένα Μπέργκερ Κινγκ στη Φλόριντα - Τραυματίστηκε και η μητέρα της

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο έχει κάνει από χτες το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο μια γυναίκα που μόλις έχει πυροβοληθεί, παρακαλεί, μεταξύ άλλων, το θεό, αν πεθάνει, να της συγχωρέσει της αμαρτίες της!

Η 18χρονη Ντονέσα Γκαντ, κρατάει μια τσάντα στο στομάχι της, καθώς περιμένει, αιμορραγώντας, τους άνδρες των πρώτων βοηθειών να φτάσουν στο σημείο.

Λίγες στιγμές νωρίτερα, τρεις άντρες άνοιξαν πυρ έξω από ένα Μπέργκερ Κινγκ στη Φλόριντα, στο αυτοκίνητο που επέβαιναν η Γκαντ, μαζί με τη μητέρα της και άλλη μια γυναίκα τραυματίζοντας τις δυο εξ αυτών. Σύμφωνα με τη Miami Herald, η οδηγός, που δεν τραυματίστηκε, κατάφερε, με όση ψυχραιμία είχε, εκείνη τη στιγμή, να μετακινήσει το αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα, σώζοντας τον εαυτό της και τις άλλες δυο.

Οκτώ σφαίρες έκαναν «σουρωτήρι» τα πλαϊνά τζάμια του αυτοκινήτου, οδηγώντας της 18χρονη και τη μητέρα της στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.


Ο μάνατζερ του συγκεκριμένου drive-through εστιατορίου, είπε ότι η ενέργεια έδειχνε να είναι υπολογισμένη και ότι οι τρεις άντρες είχαν στο στόχαστρό τους τις τρεις γυναίκες, αφού πυροβόλησαν συγκεκριμένα.

Η νεαρή Γκαντ, ενώ είναι τραυματισμένη στο στομάχι, τραβάει τον εαυτό της σε βίντεο, το οποίο ύστερα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Σε κάποιο σημείο του βίντεο η 18χρονη φωνάζει από τον πόνο πως «τα μέσα της πάλλονται». Πέραν αυτού η Γκαντ ισχυρίζεται στο βίντεο ότι γνωρίζει τους δράστες, όμως αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες στις αρχές για το ποιοι την πυροβόλησαν.