03 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ :Ρ - Ολόγυμνη στο πιάνο παίζει τη μελωδία της... πρόκλησης! (φωτο)

Όποιος θυμάται να μας πει ένα τραγούδι της Rita Ora να σηκώσει το χέρι του. Όποιος θυμάται την τραγουδίστρια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από κάποια εμφάνιση της σε μουσική σκηνή ή από κάποιο βίντεο κλιπ της, επίσης να σηκώσει το χέρι του. Δε νομίζουμε ότι θα βρεθεί κανείς.
Μπορεί η Rita Ora να κατηγορεί άλλους για το γεγονός ότι μουσικά είναι ανύπαρκτη εδώ και πολύ καιρό, αλλά και η ίδια δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει αυτό. Όχι ότι χαλάει τους θαυμαστές της αυτή η κατάσταση.

Όσο η Rita δεν ασχολείται με τη μουσική (το X-Factor που ήταν κριτής δεν πιάνεται, γιατί αυτό το έκανε για τα λεφτά) τόσο περισσότερο χρόνο έχει για να ασχοληθεί με το να κολάζει τους άντρες και να δείχνει το κορμί της με κάθε πιθανό τρόπο. Και δεν υπάρχει καλύτερος για να την αναδείξει από τον διάσημο φωτογράφο Terry Richardson.

Την περασμένη βδομάδα είδαμε το εξώφυλλο του περιοδικού Lui Magazine όπου η Rita είναι τόπλες για πρώτη φορά σε αυτό το διάστημα που το στήθος της φλέρταρε έντονα με την αποκάλυψη. Σήμερα, κυκλοφόρησαν όλα τα ντοκουμέντα και χωρίς ίχνος υπερβολής, η μία φωτογραφία είναι καλύτερη από την άλλη. Οπότε πρώτα απ΄όλα βγάζουμε το καπέλο ξανά στον King Terry.

Μεταξύ άλλων θα δείτε τη Rita Ora να φοράει στρινγκ και γόβες και να τείνει να γονατίσει στο πάτωμα, να παίζει πιάνο ολόγυμνη, να στήνεται χωρίς εσώρουχο πάνω στο πιάνο και να ξαπλώνει στο κρεβάτι με το σεντόνι να καλύπτει τα απόκρυφα της.






πηγη: toratora.gr