02 Φεβρουαρίου 2016

Επιμένει η Κω/λου, μούγγα ο Τσίπρας: "Σε πανικό ο Τσίπρας όταν είπε για δικτατορία"

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήταν αρκετά αποκαλυπτική, όπως πάντα άλλωστε!

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, παραδέχτηκε πως εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ επέμεινε ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου ο κ. Τσίπρας της είπε: «ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού ή δικτατορία». Ακόμη, εξαπέλυσε πυρά κατά του Νίκου Βούτση, του Νίκου Φίλη και του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

«Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας επέλεξαν αντί να διαπραγματευτούν το χρέος να το πληρώσει ο λαός. Με καταπλήσσει που μιλάμε για τις συνέπειες της μη αποπληρωμής και δεν μιλάμε όμως για τις καταστροφικές δολοφονικές συνέπειες πληρωμής του χρέους», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Αδιανόητο αυτό που μου είπε ο Τσίπρας το βράδυ της 9ης Ιουλίου για δικτατορία. Ο Τσίπρας ήταν σε πανικό. Ο Τσίπρας πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσει τον λαό πότε πούλησε την ιστορία».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο  δημοψήφισμα και είπε πως: «είναι φανερό ότι από την επομένη του δημοψηφίσματος ήταν μια δρομολογημένη πορεία για το ΝΑΙ» και πρόσθεσε πως «ο Τσίπρας πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και πως την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από την απόφαση του ΝΑΙ».

«Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσει τον λαό πότε πούλησε την ιστορία.  Η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους», πρόσθεσε.

Τέλος, όσον αφορά τα όσα είπε ο κ. Βούτσης και όσα συνέβησαν στο γραφείο της τη 10η Ιουλίου είπε:

«Δεν με ενοχλεί τίποτα από αυτά που λέει ο Βούτσης. Ενοχλητικό είναι ότι ένας Πρόεδρος της Βουλής έχει ιταμό ύφος εναντίον όχι της προκατόχου του αλλά μιας πολιτικής αντιπάλου. Είναι ακατάσχετη η ψευδολογία του Νίκου Βούτση. Οι Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος, Μπαλάφας εισέβαλαν στο γραφείο μου. Ο κ. Φίλης με απείλησε ευθέως ότι θα με τελειώσει και ας με διαψεύσει επωνύμως και όχι μέσω διαρροών. Ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης. Στο όνομα της αριστεράς κάποιοι επέδειξαν χυδαία εξουσιομανία και αμοραλισμό».