17 Φεβρουαρίου 2016

Κιλκίς: Ατρόμητη γυναίκα τα έβαλε με τρεις ληστές και νίκησε!

Η 48χρονη κατόρθωσε να τους αναγκάσει να το βάλλουν στα πόδια

«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε για τους επίδοξους ληστές της, μεταξύ των οποίων μια νεαρή κοπέλα, η 48χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στο Κιλκίς! Όχι μόνο δεν τρόμαξε από την αριθμητική τους υπεροχή και το μαχαίρι με το οποίο την απείλησαν, αλλά δεν δίστασε και να παλέψει μαζί τους!

Ήταν μέρα- μεσημέρι, όταν οι δυο άνδρες και η νεαρή συνεργός τους εισέβαλαν στο σπίτι από μια μπαλκονόπορτα που βρήκαν ανασφάλιστη. Μπαίνοντας μέσα, βρήκαν ξαφνικά μπροστά τους την 48χρονη και ο ένας από αυτούς προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με την απειλή του μαχαιριού, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε να του δώσει όσα χρήματα είχε. Όμως, η θαρραλέα γυναίκα δεν πανικοβλήθηκε.

Αντίθετα, συνεπλάκη με τους εισβολείς αιφνιδιάζοντάς τους και τους ανάγκασε να το βάλουν στα πόδια χωρίς να κλέψουν το παραμικρό! Στη συνέχεια, ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες, από τις οποίες εντοπίστηκε η 20χρονη που παραπέμφθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενη για απόπειρα ληστείας. Οι αστυνομικοί αναζητούν και τους δύο συνεργούς της, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων είναι γνωστά.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ