27 Φεβρουαρίου 2016

Η τρολιά της χρονιάς: Ο Κουρουπλής δε βλέπει τα γκάλοπ... άρα δεν υπάρχουν

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai και αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας. Ο υπουργός Εσωτερικών υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών αποφάσεων, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα πως η κυβέρνηση θα καταφέρει σύντομα να προχωρήσει στην πρώτη αξιολόγηση.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ρωτήθηκε για τις δημοσκοπήσεις, με αφορμή συγκεκριμένα την πιο πρόσφατη που δημοσιεύεται σήμερα στα Παραπολιτικά.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης, παράλληλα όμως εμφανίζει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προηγείται του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να σχολιάσει τα συγκεκριμένα δημοσκοπικά ευρήματα, λέγοντάς του "βλέπω κι εγώ γκάλοπ, τι να κάνω να μην τα δω τα γκάλοπ;". Τότε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε με θέλοντας να κάνει χιούμορ: "Εγώ πάντως δεν βλέπω και ως εκ τούτου δεν το βλέπω" και έβαλε τα γέλια.... ήταν και ο μόνος που γέλασε αφού όλοι οι υπόλοιποι βλέπουμε την καταστροφή που προκάλεσαν και δεν γελάμε καθόλου

Δείτε το απόσπασμα