13 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γλίτωσαν το ξύλο μέχρι την επόμενη-Άγρια βρισίδια: «Μαλ@κα, ούστ γαϊδούρια!»

Στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης μετακινήθηκε σήμερα το μεσημέρι το αγροτικό μπλόκο του τελωνείου των Κήπων και πολιόρκησαν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Εβρου.
Οι αγρότες του νοτίου Έβρου άνοιξαν προσωρινά το τελωνείο προκειμένου να συνομιλήσουν με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού, Αναστασία Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο, που επέστρεφαν από την Αθήνα και να τους ζητήσουν να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Κάποιοι εξ αυτών τους γιουχάισαν και τους προπηλάκισαν άγρια. Υπήρξαν στιγμές έντασης με αρκετές «βαριές» εκφράσεις από τους συγκεντρωθέντες αγρότες. «Προσέξτε τι θα ψηφίσετε» ήταν η πιο ήπια εξ αυτών. "Ουστ γαϊδούρια", φώναζαν κάποιοι αγρότες.

Οι ίδιοι οι βουλευτές επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το επεισόδιο.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Γκαρά εξήγησε πως κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ενημερώθηκαν για το αίτημα των αγροτών να συνομιλήσουν μαζί τους.


«Η συνάντηση έγινε. Μιλήσαμε με την πενταμελή αντιπροσωπεία τους και στη συνέχεια με όλους τους συγκεντρωμένους στον χώρο αγρότες. Τέθηκαν κυρίως ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως τα προβλήματα με τις πλημμύρες και τις πληρωμές, αλλά και το φορολογικό και ασφαλιστικό. Για όλα αυτά έγινε ενημέρωση», αναφέρει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, συμπληρώνοντας πως στο αίτημα των αγροτών να μην ψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό η απάντησή τους ήταν πως «δεν υπάρχει νομοσχέδιο αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με τον skai.gr, η «πολιορκία» των αγροτών που διήρκεσε περίπου 2 ώρες, λύθηκε πριν από λίγο χωρίς να σημειωθούν περαιτέρω παρατράγουδα.



Απερίγραπτές εικόνες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης φυγάδευση του βουλευτή του Συριζα κ Ριζου και της κ. Γκαρά υπο αποδοκιμασίες
Posted by alexpoli.gr Alexandroupolis on Saturday, 13 February 2016