12 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτη προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης από το Γραφείο Τύπου της Βουλής! Αφαίρεσαν την τοποθέτηση του Άδωνι!

Μόνο ως πρωτοφανές μπορεί να χαρακτηριστεί το δελτίο τύπου που εξέδοσε πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου της Βουλής προαναγγέλλοντας την εισαγωγή στην Ολομέλεια του "παραλλήλου προγράμματος" και τη νομοθετική ρύθμιση για την καθολική κάλυψη των ανασφάλιστων πολιτών. Πέρα από το ότι η Βουλή δεν έχει εκδόσει ποτέ ξανά στο παρελθόν δελτίο τύπου για να προβάλει το κυβερνητικό έργο, πρωτοβουλία η οποία μόνο με προπαγάνδα μπορεί να χαρακτηριστεί, το μεμπτό δεν είναι άλλο από το ότι στο δελτίο τύπου περιλαμβάνεται μόνο η ομιλία του Υπουργού Υγείας, ο οποίος διαφημίζει το νομοσχέδιο και απουσιάζει παντελώς η θέση της αντιπολίτευσης.

Πιθανότατα γιατί κατά την ίδια συνεδρίαση ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα για την υγειονομική κάλυψη των ανασφαλίστων ισχύει εδώ και 1,5 χρόνο: " Ο Υπουργός λέει ότι καλύπτει ανασφάλιστους. Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Δεν το ξέρετε ότι έχει γίνει ενάμισι χρόνο; Έχουν λάβει 240.000 συμπολίτες μας με τα ονοματεπώνυμά τους κάλυψη σαν να ήταν ασφαλισμένοι με όλα. Και το παρουσιάζετε σαν κάτι καινούργιο; Δεν ντρέπεστε;" είπε χαρακτηριστικά στον Υπουργό Υγείας ο κ. Γεωργιάδης , με την τοποθέτησή του να μην περιλαμβάνεται στο δελτίο του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Βουλής, το οποίο μάλλον λειτούργησε ως παράρτημα της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας.


Οι υπεύθυνοι του γραφείου τύπου προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις κάνοντας λόγο για πρωτοβουλία των υπαλλήλων (!) ωστόσο όσοι γνωρίζουν τα της Βουλής θεωρούν απίθανο αυτό να συνέβη χωρίς άνωθεν εντολή. 

Ας τους ενημερώσει κάποιος γιατί πιθανώς το αγνοούν ότι είναι γραφείο τύπου της νομοθετικής εξουσίας στην οποία μετέχουν οκτώ κόμματα και όχι υποκατάστημα της εκτελεστικής εξουσίας.

parapolitika.gr