12 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Όλη η ομιλία Κυριάκου-Το ειρωνικό σχόλιο που «κόλλησε» στον τοίχο τον Αλέξη

«Άσκηση αποπροσανατολισμού» καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εσείς είστε η διαπλοκή, πιο παλιοί και από το παλιό», τόνισε από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Κατάχρηση των ΠΝΠ, κομματικοποίηση του κράτους, παρέμβαση στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Αυτό σημαίνει διαπλοκή», συμπλήρωσε. Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απομακρύνει την Ελλάδα από τις αξίες της Ε.Ε. και έκανε λόγο για «θεσμικό Grexit», στο οποίο, όπως είπε, θα σταθούν απέναντι η Ν.Δ. και όλες οι ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Το ειρωνικό σχόλιο του Κυριάκου που «κόλλησε» στον τοίχο τον Αλέξη

Μιλώντας για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, στην αποψινή συνεδρίαση για τις τηλεοπτικές άδειες ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι υπέρ της διαφάνειας, τονίζοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να καταστήσει τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ως τον απόλυτο κυρίαρχο των μέσων ενημέρωσης.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ειρωνεύτηκε τον Αλέξη Τσίπρα, ρωτώντας τον χαρακτηριστικά: «Αφού επικαλείστε τους νόμους της αγοράς, γιατί δεν ορίζετε και ανώτατο αριθμό κινηματογράφων, σούπερ μάρκετ, κομμωτηρίων;», προκαλώντας χειροκροτήματα από τα έδρανα της ΝΔ.