19 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ: Άλλες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μεγαλύτερη κατάρρευση Τσίπρα

Με αφορμή τη δημοσκόπηση “Τάσεις” της εταιρείας MRB, που δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να έχει αποκτήσει προβάδισμα 3,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολιάζει σήμερα στη στήλη του στα “Νέα”, ότι υπάρχουν και άλλες μετρήσεις… πολύ χειρότερες για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αναφερθεί και τις προηγούμενες μέρες στην καταγραφή επιδείνωσης του κοινωνικού κλίματος για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, και μετά την πρώτη επιβεβαίωση των εκτιμήσεών του, από τη δημοσκόπηση της “MRB”, επανέρχεται, επισημαίνοντας τα εξής:

“Και όμως, δεν θεωρώ επιβεβαίωση και δη πανηγυρική των όσων έγραφα χθες τη δημοσκόπηση της MRB που καταδεικνύει προβάδισμα σχεδόν τεσσάρων μονα΄δων (3,7% συγκεκριμένα) στη ΝουΔού έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την πρώτη θέση του προέδρου Κυριάκου έναντι του προέδρου Αλέξη, στο ερώτημα περί καταλληλότητας ως πρωθυπουργού. Διότι, τα στοιχεία της συγκεκριμένης δημοσκόπησης μπορείς να τα θεωρήσεις έως και… θετικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, αν τα συγκρίνεις με εκείνα άλλων ερευνών, που περιγράφουν πιο ανάγλυφα τη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ίδιου του προέδρου Αλέξη. Κρίμα, αυτό μόνο θα πω. Στενοχωριέμαι…”.

http://ysterografa.gr/