23 Φεβρουαρίου 2016

Δύο ύποπτοι ως «δράκοι» κρατούνται στην Κομοτηνή

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν εξιχνιάσει έναν βιασμό και δυο ασέλγειες, αλλά ακόμη δεν έχουν διαλευκάνει την επίθεση σε ένα 8χρονο κορίτσι

Δυο νεαρούς ανακρίνουν οι άνδρες της Αστυνομίας στην Κομοτηνή, ως υπόπτους για τις σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν αναστατώσει την πόλη τον τελευταίο καιρό.

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν εξιχνιάσει έναν βιασμό και δυο ασέλγειες, αλλά ακόμη δεν έχουν διαλευκάνει την επίθεση σε ένα 8χρονο κορίτσι. Επίσημες ανακοινώσεις ίσως υπάρξουν σήμερα.

Από τις ως τώρα πληροφορίες, φέρεται να κρατούνται ένας 29χρονος από την Κομοτηνή και ένας 30χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Αλεξανδρούπολη. Ο πρώτος λέγεται ότι ομολόγησε την επίθεση σε βάρος μιας 21χρονης φοιτήτριας τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου στην περιοχή κάτω από την Τσανάκλειο, την οποία πλησίασε ενώ περπατούσε και άρχισε να τη χαϊδεύει με ασελγείς χειρονομίες! Η τρομοκρατημένη φοιτήτρια έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα οι περίοικοι να βγουν στα μπαλκόνια και ο επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια.

Ο 30χρονος, που τις τελευταίες ημέρες σύχναζε σε γνωστό κλαμπ της πόλης, θεωρείται ύποπτος για έναν βιασμό και μια περίπτωση ασέλγειας και φέρεται να αναγνωρίστηκε από τα θύματά του. Πάντως, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος από τους δυο, ή ίσως κάποιος τρίτος (!), επιτέθηκε στην 8χρονη στις 20 Ιανουαρίου, όταν την ακολούθησε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της επιστρέφοντας από το σχολείο. Για καλή τύχη της μικρούλας, ένας άνδρας κάλεσε τον ανελκυστήρα και, μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον σάτυρο που επιχειρούσε να την κακοποιήσει! Όμως, ο δράστης το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ