21 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: Φίλης-Τσακαλώτος θέλουν να ρίξουν τον Τσίπρα, είναι στην ομάδα Σόιμπλε

Η μεγάλη "αποκάλυψη" του Λάκη Λαζόπουλου στην τελευταία του εκπομπή ήταν "η ομάδα που έχει στήσει ο Σόιμπλε ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα πριν τις 6 Μαρτίου για να μην προλάβει να κριθεί από το δικαστήριο η συνταγματικότητα του εξωδικαστικού συμβιβασμού Ελληνικού Δημοσίου και Siemens

Υπάρχουν οργανωμένες συμμορίες πολιτικών στη χώρα αυτή και το σημαντικότερο είναι ότι στις 6 Μαρτίου θα κριθεί η συνταγματικότητα η μη του εξωδικαστικού συμβιβασμού, που δεν είναι. Αν καταδικαστούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν πρέπει να ξαναπάρουν καμία δουλειά εδώ. Άρα χάνει έναν βασικό πελάτη η Siemens. Γιατί έτσι δουλεύει η Γερμανία. Βάζει δικές της εταιρίες, παίρνει τις δουλειές και παίρνει μετά ξανά τα λεφτά πίσω. Θα γίνει η δίκη στις 6 Μαρτίου; Η δίκη δεν θα γίνει. Άρα, λοιπόν, η κυβέρνηση πρέπει να πέσει πριν γίνει αυτή η δίκη. Γιατί αν κριθεί αντισυνταγματικός ο εξωδικαστικός συμβιβασμός η Siemens δεν ξαναπαίρνει άλλη δουλειά.
Πρέπει να τρέξουν λοιπόν, με το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό. Γι’ αυτό πολύ γρήγορα ο Σόιμπλε έστησε την ομάδα του, την οποία αποτελούν οι:
 
Κυριάκος Μητσοτάκης
Αντώνης Σαμαράς
Ευάγγελος Βενιζέλος
Άδωνις Γεωργιάδης
Σταύρος Θεοδωράκης
Βασίλης Λεβέντης.
 
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Mega, το ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1, μεγάλο σύνολο του έντυπου Τύπου, σύσσωμο το διαδίκτυο. Ομάδες ανθρώπων μπορούν να αλλάζουν τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες. Ξέρω όλο το εγκάθετο σύστημα. Σε ποιος στηρίζεται και με ποιες υπόγειες διαδρομές. Μαζί με τον Σόιμπλε είναι και η πλειοψηφία των sites. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λ.Λαζόπουλος, »  όλοι εμείς βρισκόμαστε στο «στρατόπεδο», αυτό, του Σόιμπλε. Με διοικητή αυτόν και τους τέσσερις θεσμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Κομισιόν, ESM) γύρω γύρω, εμείς είμαστε απέναντί του και ο «στρατός» του μπροστά είναι οι δημοσιογράφοι, τράπεζες και οι προβοκάτορες.» 
Το σχέδιο του Σόιμπλε έχει τα εξής σημεία: 
Εξόντωση του Έλληνα
Εξέγερση
Αίμα
Δραχμή / Ευρωδραχμή
 
Οι πόλεμοι , συνέχισε , δεν γίνονται πλέον με φαντάρους και βόλια. Γίνονται με μορφωμένους και πνευματικές «σφαίρες». Υπάρχει στρατός δημοσιογράφων εντός και εκτός της χώρας που συστηματικά παραπληροφορεί και ανατινάσσει τον εγκέφαλο. Μέσα σε αυτή την ιστορία βάζω και τον πόλεμο που δέχεται αυτή η εκπομπή να σταματήσει να μιλάει.
Δείτε το βίντεο




Δείτε τώρα και το ΦΕΚ ντοκουμέντο

Στις 1 Φεβρουαρίου Φίλης και Τσακαλώτος υπέγραψαν 80 υποτροφίες που αναλαμβάνει η Siemens στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού


ΦΩΤΟ: https://twitter.com/skoukios