05 Φεβρουαρίου 2016

Σκίζει τα ρούχα του ο Δρίτσας: Δεν ήξερα ότι είναι γκόμενος της Σβίγγου-Τον πήρα για τα προσόντα του... το απολυτήριο Λυκείου δηλ.

Τι είπε ο Δρίτσας για τον διορισμό του συντρόφου της Ράνιας Σβίγγου;

Έχουν χάσει τον μπούσουλα με τους τόσους διορισμούς συγγενών που κάνουν συνεχώς. Ούτε καν ξέρουν ποιους διορίζουν και πού. Αυτό που μένει όμως σταθερό είναι ότι όσοι διορίζουν πληρώνονται κανονικά.
Να, πάρτε για παράδειγμα τον Θ. Δρίτσα, στο γραφείο του οποίου διορίστηκε ο σύντροφος της Ράνιας Σβίγγου, εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαθαίνω ότι ο υπουργός  διαρρηγνύει τώρα τα ιμάτιά του και λέει προς τα έξω ότι δεν γνώριζε, πρώτον, ότι ο Χρήστος Φωτιάδης είναι σύντροφος της Ράνιας Σβίγγου και, δεύτερον, ότι αυτός τον είχε επιλέξει ως ειδικό σύμβουλο στο υπουργείο Ναυτιλίας χωρίς να του πει τίποτε η κυρία Σβίγγου.

Το θέμα, αν λέει αλήθεια ο υπουργός, είναι με ποια προσόντα επέλεξε έναν 31χρονο χωρίς πτυχίο ως ειδικό σύμβουλο σε ένα τόσο νευραλγικό υπουργείο. Εστειλε κάποιο βιογραφικό; Είχε άλλα προσόντα που δεν τα ξέρουμε; Έγινε κάποιος διαγωνισμός; Έστω προκήρυξη θέσεων;

«Βηματοδότης»