08 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΝΔ! «Έξω οι Ρότσιλτ από την Ελλάδα»: Το πανό των αγροτών στα Χανιά στηνΤτΕ-Απέκλεισαν τις εφορίες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Αν βιαστεί, θα βρει μπροστά της αυτούς τους ξεκασμένους οι οποίοι πρέπει να τσαλακωθούν τελείως μπας καταλάβουν ότι δεν φταίνε άλλοι για τα χάλαι μας...

Οι συγκεντρωμένοι έχουν παρατάξει έξω από το κτίριο της Τραπέζης της Ελλάδος αγροτικά οχήματα

Σε κλείσιμο της εισόδου του κτιρίου της Τράπεζας τη Ελλάδος, στο κέντρο των Χανίων, προχώρησαν από νωρίς το πρωί αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο του Κλαδισού, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Οι συγκεντρωμένοι έχουν παρατάξει έξω από το κτίριο της Τράπεζας αγροτικά οχήματα, ενώ στην πρόσοψη του κτιρίου όπου βρίσκεται και η κεντρική είσοδος της Τράπεζας, έχουν υψώσει δύο πανό. «Έξω οι Ρότσιλτ από την Ελλάδα» αναφέρεται στο ένα πανό και «η τράπεζα των αποικιοκρατών» στο άλλο.


Απέκλεισαν τις εφορίες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο 

Το κτήριο όπου στεγάζεται η εφορία στο Ρέθυμνο απέκλεισαν αγρότες της περιοχής, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Οι αγρότες έχουν τοποθετήσει στην είσοδο της ΔΟΥ αγροτικά οχήματα και πανό, ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου για ασφαλιστικό και φορολογικό.

Υπό κατάληψη τελεί, όμως, από χθες το απόγευμα η Εφορία Ηρακλείου από αγρότες, που συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο στη Λεωφόρο Κνωσού με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα. Οι διαδηλωτές διανυκτέρευσαν εκεί, ανάβοντας φωτιές για να ζεσταθούν, λόγω του ψύχους, ενώ αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι και αργά το μεσημέρι.