18 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΜΑ! ΑΔΙΚΗ Η ΖΩΗ! ΒΙΝΤΕΟ από τον απεγκλωβισμό του Παντελίδη-Τι έγραψε χθες στο Facebook-Ακρωτηριάστηκε η μία κοπέλα-Η ζωή του, η μεγάλη άνοδος και το τραγικό τέλος!

Βέβαια έτρεχε, δεν φόραγε ζώνη μπορεί να είχε πιεί κιόλας... αλλά η ζωή είναι άδικη! Ήταν συμπαθητικός τύπος...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!! 

Δείτε εικόνες που κατέγραψε η κάμερα από το σημείο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί το τραγικό δυστύχημα, με θύμα τον Παντελή Παντελίδη, και την επιχείρηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε.
Στο βίντεο καταγράφεται η προσπάθεια των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του τροχαίου δυστυχήματος.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Με πολλαπλά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας ο Παντελής Παντελίδης, ενώ πριν από λίγη ώρα τον αναγνώρισε συγγενικό του πρόσωπο.

Δείτε το απόσπασμα από το STAR.


Τραγική ειρωνεία: Τι «ανέβασε» στο Facebook ο Παντελίδης μία μέρα πριν το δυστύχημα


Τραγική ειρωνεία. Την Παρασκευή ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Θέλοντας να δείξει ότι ανυπομονεί για τη συνεργασία, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Premiera plhsiazei, Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».


Χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του «Κι εγώ σ’ αγαπώ», το οποίο λέει: «Πώς λες σ’ αγαπώ αφού δε σε νοιάζει; Πονάω καιρό, τώρα δεν αλλάζει, πώς λες σ’ αγαπώ; Τοίχος πλησιάζει, πονάω καιρό, κόλλησε το γκάζι, κι εγώ σ’ αγαπώ…».

Η ανάρτηση έγινε μόλις μία μέρα πριν από το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.


Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παντελής Παντελίδης φέρεται πως έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε σε μια απότομη στροφή στο ύψος του Ανατολικού Αεροδρομίου, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να τουμπάρει.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Η γυναίκα που ήταν μαζί του έχει υποστεί κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο άτομο, επίσης τραυματίας, λέγεται πως είχε τις αισθήσεις την ώρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν ο τραγουδιστής είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ή αν βγήκε εκτός πορείας στην προσπάθειά του να αποφύγει κάτι στον δρόμο.

Μερικό ακρωτηριασμό υπέστη η μία από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκαν τραυματισμένες οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο σήμερα το πρωί στο Ελληνικό.

Η μια από της δύο κοπέλες έχει μερικό ακρωτηριασμό χωρίς ωστόσο να έχουν επηρεαστεί τα ζωτικά της όργανα. Η δεύτερη έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου.


Παντελής Παντελίδης: Η ζωή του, η μεγάλη άνοδος και το τραγικό τέλος!

«Γκάζι πατάω δυνατά ένα τσιγάρο και φωτιά μα να τ’ανάψω κοριτσάκι μου δεν πρόλαβα…πίνω από “κει ψηλά για σένα».

Προφητικοί στίχοι; Παιχνίδια της ζωής; Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει. Ένα έχει σημασία το νήμα της ζωής κόπηκε νωρίς για τον Παντελή.

Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1983 στην Αθήνα, και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, πέρναγε τις ημέρες του με το ποδόσφαιρο και κλεισμένος στο δωμάτιό του έχοντας συντροφιά την κιθάρα του που έμαθε μόνος του να παίζει. Η απόφαση να παραιτηθεί από την δουλειά του και να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη το τραγούδι δεν άργησε να έρθει… και όπως αποδείχτηκε αυτό ήταν τελικά της καρδιάς του το γραμμένο.

Το ένστικτο του βγήκε αληθινό, μπορεί να ήταν αυτοδίδακτος όμως το άστρο του δεν άργησε να λάμψει. Ξεκίνησε δειλά – δειλά να ανεβάσει μόνος του τραγούδια στο Youtube και η απήχηση στο κοινό δεν άργησε να έρθει.

Παρέα με την κιθάρα του που τόσο αγαπούσε, ερμήνευε τραγούδια που έγραφε ο ίδιος και ο κόσμος τον παρότρυνε να συνεχίσει.


Σύντομα οι δισκογραφικές ανακάλυψαν το ταλέντο του και ο Παντελής ανέβηκε στην πίστα.



Στο άκουσμα των τραγουδιών του ο κόσμος έκανε σαν τρελός, έτσι η αγάπη στο πρόσωπο του δεν άργησε να έρθει. Έγινε σύντομα πρώτο όνομα και ο κόσμος τον ακολουθούσε σε κάθε βήμα του. Γέμιζε όποιο κέντρο δούλευε, και γινόταν χαμός μέχρι πρωίας.


Ο ίδιος αγαπούσε την μουσική και για αυτό έγραφε μόνος του τα τραγούδια του. Όμως δεν ήταν μόνο η μουσική που τον έκανε να ξεχωρίσει, η απλότητα του Παντελίδη ήταν αυτό που έκανε το πλήθος να τον δεχτεί τόσο γρήγορα.

Μπορεί να έγινε διάσημος, να απέκτησε, δόξα, φήμη και λεφτά, όμως εκείνος παρέμεινε λαϊκός. Έτσι ήθελε να ζει, έτσι ήθελε να να είναι κοντά σε όσους τους αγάπησαν, να τους αποδεικνύει πως όλα αυτά δεν αλλάζουν τον άνθρωπο. Έτσι επέλεξε να μείνει, σεμνός και ταπεινός μέχρι το τέλος του.

Όλοι έκαναν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά, που έχει βγάλει η πίστα, απλό και μετρημένο.


Ο τραγουδιστής είχε ολοκληρώσει πρόσφατα τις εμφανίσεις του στη συμπρωτεύουσα και ετοιμαζόταν μόλις αύριο να κάνει πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον, μπορεί να του έφερε όσα ήθελε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά τόσο σύντομα αποφάσισε να κόψει και το νήμα της ζωής του Παντελή, και να σκορπίσει την θλίψη, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά σε ολόκληρη την χώρα.