23 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ! Στη Ζάκυνθο κλιμάκιο της Fraport -Θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται σήμερα για διήμερη επίσκεψη κλιμάκιο στελεχών της Fraport με σκοπό να έχει επαφές και συναντήσεις για όλα τα θέματα του αεροδρομίου, που από τον ερχόμενο Οκτώβριο περνά στη δικαιοδοσία της κοινοπραξίας Fraport - Κοπελούζος.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνει στο νησί για επίσκεψη κλιμάκιο της Fraport, αυτή τη φορά θα γίνουν συναντήσεις με τους εκλεγμένους στην αυτοδιοίκηση και με τους φορείς του τουρισμού. Στις προηγούμενες επισκέψεις έγινε επιθεώρηση των χώρων μέσα κι έξω από το αεροδρόμιο και καταγραφή των αντικειμένων που θα παραληφθούν.

Μία συνάντηση θα γίνει σήμερα το μεσημέρι με τους εκπροσώπους των φορέων, ενώ το βράδυ η δημοτική αρχή θα δεξιωθεί τους εκπροσώπους της Fraport σε επίσημο δείπνο.

Η γερμανική εταιρεία έχει ζητήσει από το αεροδρόμιο Ζακύνθου όλα τα στοιχεία της κίνησης τα οποία έχει πάρει εδώ και μερικούς μήνες και τώρα θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, δηλαδή το Δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσάς και τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλο.