01 Φεβρουαρίου 2016

Οι πωλήσεις της Jeep στην Ελλάδα αυξήθηκαν 1.234%!

Το 2015 θα είναι για πολλά χρόνια έτος ορόσημο στην ιστορία της Jeep στην Ελλάδα, μιας και τη χρονιά που μας πέρασε η εταιρεία είδες τις πωλήσεις της στη χώρα μας να απογειώνονται κυριολεκτικά, μιας και αυξήθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ κατά 1.234%.
Στην αύξηση αυτή συνέβαλε φυσικά καθοριστικά το ολοκαίνουργιο Jeep Renegade, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» στην Ελλάδα.

Το ελληνικό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» λοιπόν διατίθεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από τα 1.400 μέχρι και τα 2.000 κυβικά, με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και την κατανάλωση να ξεκινά από μόλις 5,6 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Πέρα από τις παραδοσιακές δυνατότητες των Jeep εκτός ασφάλτου, προσφέρει κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων, πρακτικές εξωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης.
Το Jeep Renegade μπορεί να αποκτηθεί από 187 ευρώ το μήνα, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει 5 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια οδική βοήθεια και με δώρο το bonus της απόσυρσης.