19 Φεβρουαρίου 2016

Πανούσης: Προτιμότερο ο Σφακιανάκης να κάνει PR από το να κάνει το κουνέλι

Του Γιάννη Πανούση

Δεν είμαι υπέρ της άποψης του να κρίνεις αυτούς που σε διαδέχθηκαν (ως Πρύτανη, ως Βουλευτή, ως Υπουργό κ.ο.κ.). Ο καθένας γράφει τη δική του ιστορία και μόνο γι΄αυτήν είναι υπόλογος.

Επί 5 μήνες δεν σχολίασα καμία από τις ενέργειες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Δεν θα μιλούσα ούτε για τις «κρίσεις» και για τους άξιους αξιωματικούς που θυσιάστηκαν λόγω ιδεοληψιών ή δοσοληψιών.

Όμως η περίπτωση Μ. Σφακιανάκη είναι διαφορετική. Όχι επειδή υπάρχει κάποιος στη γη που είναι «αναντικατάστατος» αλλά διότι ο χρόνος, ο τρόπος και ο λόγος συνιστούν αναπόσπαστο μέρος της Καλής Διακυβέρνησης κι εν προκειμένω της επιτυχούς προσπάθειας για συμφιλίωση Αστυνομίας και Κοινωνίας. Αυτή η Κυβερνώσα Αριστερά εκτός από λογική δεν διαθέτει καν στυλ. Πρόκειται για «πρωτόγονη σύν-νομη τάξη;»

Υ.Γ. Ακόμα κι αν ο Σφακιανάκης έκανε Δημόσιες Σχέσεις PR (Public Relations) -πράγμα απολύτως απαραίτητο για να γίνει η Αστυνομία ελκυστική για τους μαθητές, γονείς κ.λ.π.- σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο από το να είναι κουνέλι (Police Rabbit) ή κριάρι PR (Police Ram).

ΠΗΓΗ: http://www.anoixtoparathyro.gr/