09 Μαρτίου 2016

ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Άδωνις-Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας να διαψεύσει τον Τουσκ που μιλάει για ομόφωνη απόφαση των 28 για κλειστά σύνορα

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητούν οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Άδωνις Γεωργιάδης, για την τοποθέτηση του Ντόναλντ Τουσκ που προκάλεσε αίσθηση και προβληματισμό.
«Αν το Μαξίμου δεν διαψεύσει άμεσα τις δηλώσεις Τουσκ περί απόφασης των "28" για κλειστά σύνορα, υπάρχει μείζον θέμα για τον κ.Τσίπρα», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφερόταν σε δύο αναρτήσεις που έκανε στο Twitter νωρίς το απόγευμα ο Ντόναλντ Τουσκ, οι οποίες αιφνιδίασαν. «Οι παράτυπες ροές κατά μήκος του Βαλκανικού Διαδρόμου τερματίστηκαν. Δεν πρόκειται για ζήτημα μονομερούς ενέργειας αλλά κοινή απόφαση των 28 της ΕΕ», ανέφερε ο κ. Τουσκ, σχολιάζοντας- όπως φαίνεται- τις αποφάσεις ΠΓΔΜ, Σερβίας και Κροατίας να κλείσουν τα σύνορα. «Ευχαριστώ τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων για την εφαρμογή μέρους της ολοκληρωμένης στρατηγικής της ΕΕ για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης», συμπλήρωσε ο Τουσκ.



Λίγο πιο πριν και ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναδημοσιεύσει το tweet του Τούσκ και σχολίασε: «Ο Τούσκ μιλάει για ομόφωνη απόφαση και των 28 για το κλείσιμο του Βαλκανικού διαδρόμου. Δηλ και η Ελλάς, δηλ ο @atsipras συμφώνησε;»