03 Μαρτίου 2016

Κ. Μητσοτάκης: Κάθε 3 μήνες «διαύγεια» στα οικονομικά μας (pdf)

Τέλος στον δανεισμό - Θέλουμε λίγα από πολλούς

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε το σχέδιο για την οικονομική εξυγίανση της Νέας Δημοκρατίας.
Στην παρουσίαση που έγινε στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (αίθουσα Ιφιγένεια), Πειραιώς 254 ο κ.Μητσοτάκης πως «Η ΝΔ ανήκει στα μέλη της. Θέλουμε χορηγίες αλλά θέλουμε και να πάρουμε λίγα από πολλούς. Να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα όπου τα μέλη θα μπορούν να συνεισφέρουν στο κόμμα μικρά ποσά».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα www.nd.gr/donate όπου θα μπορούν τα μέλη να στηρίζουν οικονομικά τη ΝΔ με απόλυτη «διαφάνεια».

«Αν υπολογίσουμε ότι 1 στους 4 από τα εγγεγραμμένα μέλη στηρίξουν τη ΝΔ μόνο και μόνο από αυτή τη δράση θα έχουμε 2 εκ. ευρώ» είπε ενώ επεσήμανε ότι από την 31η Μαρτίου θα δημοσιεύεται η διαύγεια της ΝΔ με όλες τις δαπάνες του κόμματος ανά τρίμηνο.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ενάρετο κύκλο. Μέλη και φίλοι χρηματοδοτούν το κόμμα. Ζητούμε την άποψη των μελών για τις πολιτικές αποφάσεις. Η οικονομική πολιτική χαράσσεται με διαφάνεια και λογοδοσία και τα μέλη και οι φίλοι αξιολογούν το κόμμα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως κανείς δεν πρέπει να φοβάται τις ιδιωτικές χορηγίες αν γίνονται με διαφάνεια.

Αναλυτικά η παρουσίαση ΕΔΩ.