18 Μαρτίου 2016

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ; Κουρουμπλής σε Μπουσδούκου: Ελάτε εσείς που τα ξέρετε, να τα αντιμετωπίσετε

Ειρωνείες και εκνευρισμός από τον υπουργό, στον οποίο δεν άρεσαν οι διατυπώσεις της δημοσιογράφου του Σκάι

Με ιδιαίτερα εριστικό ύφος, ειρωνείες και έκδηλο εκνευρισμό εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σκάι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που βρισκόταν στην Ειδομένη.

Ο υπουργός Εσωτερικών ξεκίνησε ειρωνευόμενος την δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου, όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί το κράτος δεν απομάκρυνε εγκαίρως τους πρόσφυγες από τον καταυλισμό - ντροπή, από την στιγμή που ήταν σαφές ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξουν τα σύνορα. «Ελάτε εσείς εδώ που το ξέρετε καλύτερα το θέμα να το αντιμετωπίσετε», απάντησε και παίρνοντας... φόρα συνέχισε την επίθεση: «Δεν θα απαντάτε εσείς, θα ρωτάτε εμένα. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν μείνουν εδώ θα φύγουν γρήγορα όταν ανοίξουν τα σύνορα. Πώς εσείς που τα ξέρετε τόσο καλά λέτε ότι θα το κάνουμε; Θα τους πάρουμε με τη βία να τους φέρουμε κάτω»;

«Δεν κάνω τον εισαγγελέα, άλλα θα προσέχετε τη διατύπωσή σας», προσπάθησε να απαντήσει η δημοσιογράφος, τονίζοντας πως «δεν αντιλαμβάνεται τον τόνο» του υπουργού.

Ο κύριος Κουρουμπλής όμως ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την επίθεση προς τους «κακούς» που για ακόμα μια φορά είναι οι δημοσιογράφοι: «Επιτέλους να υπάρχει και ένα μέτρο σε αυτά που λέτε στις τηλεοράσεις. Στον βωμό της τηλεθέασης να μη λέμε πράγματα στην τηλεόραση που προσβάλλουν τη χώρα».

Όταν μάλιστα, ο υπουργός παρομοίασε την κατάσταση με τον τυφώνα «Κατρίνα» στη Νέα Ορλεάνη, λέγοντας «ακόμα σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στις σκηνές», συνέχισε: «Λοιπόν με αυτοθυσία των ανδρών της αστυνομίας και του στρατού και αυτά να τα τονίζετε γιατί είναι ντροπή να απαξιώνετε την προσπάθεια του ελληνικού κράτους».

«Δεν καταλαβαίνω σε ποιον αναφέρεστε», μπόρεσε να σχολιάσει η δημοσιογράφος.