08 Μαρτίου 2016

Διάλεξε να ληστέψει τη λάθος γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ακολούθησε στο ασανσέρ . Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη στιγμή που βρίσκονται μαζί στον ανελκυστήρα. Επέλεξε να της επιτεθεί στο πάρκινγκ.

Αφού μπήκε στο αυτοκίνητό της κατάφερε να της κλείσει το στόμα με το χέρι και έβγαλε μαχαίρι. Ακολούθησε πάλη με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ. Τότε η γυναίκα κατάφερε να φτάσει την τσάντα της. Μέσα είχε ένα όπλο. Τον πυροβόλησε στο λαιμό. Ο άντρας φαίνεται στη συνέχεια να κατεβαίνει από τις σκάλες αιμορραγώντας. Ένας άντρας που τον είδε κάλεσε τις αρχές.

Η αστυνομία του Kentucky συνέλαβε τον John Ganobick. Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και απαγωγή. Η νεαρή γυναίκα έχει πολλαπλά τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή της.


Robber has knife, woman has gun
A crook with a knife is about to try to rob the wrong person. Little does he know, the woman he's been stalking in an elevator has a gun. abc7.la/24HsGz6Tonight, how this pistol-packing lady turned the tables on her would-be attacker, leaving him bloody and wounded. The incredible ordeal caught on camera - at 11 from ABC7 Eyewitness News.
Posted by ABC7 on Friday, 4 March 2016

Πηγή: abc7chicago