07 Μαρτίου 2016

Οι παίκτες της Λέστερ τρελαίνουν κόσμο αλλά «έφαγαν» πόρτα σε κλαμπ του Λονδίνου [εικόνες]

Οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ έχουν γίνει θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Η τρελή κούρσα τους στο δρόμο για τον τίτλο δείχνει να μην έχει τελειωμό, όμως υπάρχουν ίσως και κάποιοι στο Λονδίνο που δεν τους αναγνωρίζουν.
Το βράδυ του Σαββάτου οι παίκτες του Κλάουντιο Ρανιέρι πήραν μια ακόμη σπουδαία νίκη εκτός έδρας. Επικράτησαν της Γουότφορντ στο Λονδίνο και το βράδυ σκέφτηκαν να διασκεδάσουν αφού ο Ιταλός τεχνικός, τούς έδωσε ρεπό για την επόμενη μέρα. Οι Ντρινκγουότερ, Κινγκ, Τζέιμς και Χάμερ αποφάσισαν να επισκεφθούν το κλαμπ Mayfair για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Ντρινκγουότερ όμως υπολόγισαν χωρίς τους... πορτιέρηδες.


Οι άνθρωποι στην είσοδο του μαγαζιού, προφανώς δεν αναγνώρισαν τους παίκτες της Λέστερ και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο ακόμη κι όταν αυτοί φρόντισαν να συστηθούν.


Τι και αν έπαιρναν τηλέφωνα γνωστούς και φίλους προκειμένου να βρουν μια γνωριμία και να καταφέρουν να μπουν στο κλαμπ. Μάταιος κόπος. Αντίθετα, λίγη ώρα μετά έφτασαν τρεις ποδοσφαιριστές της Τότεναμ με τον Ούγκο Γιορίς να ηγείται της παρέας και φυσικά πέρασαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Στο τέλος, οι παίκτες της πρωτοπόρου ομάδας της Αγγλίας, πήραν απόφαση πως δεν θα μπορούσαν τελικά να διασκεδάσουν στο πιο δημοφιλές κλαμπ του Λονδίνου και αναχώρησαν με άλλο προορισμό.