07 Μαρτίου 2016

Ποτάμι: Αντιμνημονιακός βουλευτής πήγε με καναλάρχη στη ΔΕΗ και ζητούσε διαφημίσεις

Οι καταγγελίες του τέως Διευθυντή Επικοινωνίας της ΔΕΗ ΑΕ, στην επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας, ότι "διαπρύσιος αντιμνημονιακός κήρυκας" με την ιδιότητα του βουλευτή είχε πάει στα γραφεία της Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας μαζί με ιδιώτη τηλεκαναλάρχη και στελέχη του σταθμού στον οποίο είχε εκπομπή για να ζητήσει διαφημίσεις, πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη και να φθάσουν στη Βουλή, αναφέρει το Ποτάμι.

Ο παραπάνω εμφανιζόταν κατά τα άλλα και σφοδρός πολέμιος της διαπλοκής. Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας και ο "πατριωτισμός" ήταν για κάποιους ο φερετζές για τις μπίζνες τους.

Αύξαναν τους λογαριασμούς τους, πουλώντας ευαισθησία, μιζάροντας στον ανθρώπινο πόνο, βρίζοντας και συκοφαντώντας τους αντιπάλους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ειδικά το Ποτάμι. Ελπίζουμε ότι οι καταγγελίες δε θα μείνουν στον αέρα και η κυβέρνηση δε θα προσπαθήσει να κουκουλώσει και αυτή την υπόθεση, παρεμβαίνοντας στη Δικαιοσύνη, όπως επιχειρεί να κάνει με άλλες.