28 Μαρτίου 2016

Ποιος στέλνει τον Μάρδα στη… NASA;

Ποικίλες αντιδράσεις και ειρωνικά σχόλια, έχει προκαλέσει η δήλωση του Δημήτρη Μάρδα πως η κυβέρνηση θα αναζητήσει πρόσφυγες που μπορούν να… επενδύσουν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα ευνοϊκή μεταχείριση.

Ένας από τους πολιτικούς που σχολίασε την «πρόταση» του κ. Μάρδα, ήταν και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Μάρδας δεν ξέρει τι τού γίνεται. Να πάει στη NASA» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε «Το 2013 κάναμε μια ρύθμιση ώστε όποιος ξένος μπορεί να κάνει μια επένδυση σε ακίνητα της τάξης των 250.000 ευρώ αυτός δικαιούται και άδειας παραμονής στη χώρα. Αυτός ήταν μια πάρα πολύ σωστή ρύθμιση, όταν όμως ένας υφυπουργός σήμερα συνδυάζει αυτή τη ρύθμιση μάλιστα την παρουσιάζει και ως νεωτερισμό, ίσως δεν ξέρει τι τού γίνεται» και πρόσθεσε «όταν συνδυάζει αυτή τη ρύθμιση με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τότε, δεν ξέρω, νομίζω ότι δεν κάνει… Δεν είναι για εδώ, πρέπει να πάει αλλού. Πρέπει να πάει στη ΝΑSA. Δεν ξέρω τι τού ανήκει, πάντως η θέση στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν του ανήκει»