06 Μαρτίου 2016

Ανδρέας Ψυχάρης γελάει με τον ψεύτη Τσίπρα: Θα σβήσει το tweet αύριο;

Ο πατέρας Ψυχάρης επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα μέσω της εφημερίδας του και ο γιος μέσω... Twitter! "Σφήνα" στην κόντρα πρωθυπουργού και εκδότη μπαίνει ο Ανδρέας Ψυχάρης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Με άρθρο του στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΔΟΛ υποστηρίζει τι του ζήτησε ο πρωθυπουργός, όταν ακόμη ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει από το 2014 την εκδίωξη του βασικού σχολιαστή του Mega, φωτογραφίζοντας τον Γιάννη Πρετεντέρη, γιατί «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούσε πως ο δημοσιογράφος μεροληπτούσε εναντίον του κ. Τσίπρα». To άρθρο του προέδρου του ΔΟΛ προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης, ανάρτησε στο Twitter ένα παλαιότερο tweet του Αλέξη Τσίπρα στο οποίο έγραφε "Η κυβέρνησή μας δεν χαρίζεται σε κανέναν. Σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις δεν σήκωσα το τηλέφωνο να ζητήσω χάρη από κανέναν" . Ο γιος του εκδότη του ΔΟΛ, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων το hashtag #ψευτης, αναρωτιέται : "Όταν διαβάσει αύριο το ΒΗΜΑ της Κυριακής θα το σβήσει το τουιτ; #ψευτης #Tsipras #gata_imalaiwn".