17 Απριλίου 2016

Άδωνις: Κότα λειράτη ο Πολάκης - Πολάκης: Ας πάει ο γκεμπελίσκος στον εισαγγελέα - Τι του ανταπάντησε ο Άδωνις

Το κορυφαίο βέβαια είναι πως αποκαλεί γυρολόγο τον Άδωνι ο Πολάκης που ήταν Κνίτης στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσε

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στους πίνακες των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Πολάκης το παίζει βαρύμαγκας και πολλά βαρύς εκεί που τον παίρνει, εκεί που δεν τον παίρνει είναι κότα λειράτη» και πρόσθεσε:

«Μην τον βλέπετε με τα μούσια που το παίζει άγριος... Κότα λειράτη…»

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:



Πολάκης: Γκεμπελίσκος ο Αδωνις -Ας πάει εκείνος στον εισαγγελέα

Με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε ο Παύλος Πολάκης στην επίθεση του Αδωνι Γεωργιάδη, αποκαλώντας τον «Γκεμπελίσκο» και καλώντας τον να πάει στον εισαγγελέα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, που καλούσε τον εισαγγελέα να παρέμβει, με αφορμή δημοσίευμα του «Βήματος» για εμπλοκή του κ. Πολάκη στους διορισμούς γιατρών στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Πολάκης αναφέρει:

Υπενθυμίζω στον ακροδεξιο Γκαιμπελιςκο γυρολόγο της πολιτικής Άδωνη Γεωργιάδη, πως στη μία και μοναδική κοινή τηλεοπτική εμφάνισή μας, όταν στέρεψε επιχειρημάτων, ζητούσε επιτακτικά να μου κλείσουν το μικρόφωνο.
Όσο για το θέμα με τις λίστες των γιατρών της προκήρυξης του ΚΕΕΛΠΝΟ, τον καλώ να με απαλλάξει από τον κόπο και να πάει εκείνος στον εισαγγελέα και μιας που θα πάει να αναφερθεί και στην υπόθεση των υποβρυχίων.
Υ.γ 1 για πρωτη φορα απο συστασεως του το κεελπνο θα προσλαβει με βαση το συστημα μοριοδοτησης του ΑΣΕΠ και οχι μπιλιετακια βουλευτων η κομματικων οργανωσεων.
ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
Υ.γ2 ολα γινονται στο φως της ημερας ,το δελτιο τυπου για το θεμα που βγαλαμε πριν δυο ημερες ως υπουργειο υγειας ,ο υπευθυνος της πρωινης εκπομπης του Σκαι ,ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;;;;;
Υ.γ3 Οσο φωναζετε τοσο θα προχωραμε ....


Απάντηση Άδωνι και κράξιμο από κόσμο

Σχολιάζοντας ο Άδωνις την απάντηση Πολάκη έγραψε στο Twitter: "δεν μας λέει και από πού δύναται ο Υπουργός να παίρνει τους φακέλους στο Γραφείο του;"





Δείτε και το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση)