05 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Βενιζέλου σε Τασία και Παρασκευόπουλο

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, με αφορμή την υπόθεση της διαρροής της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι από την συνομιλία δεν προέκυψε κάποιο νέο στοιχείο, με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να του ζητάει να σταματήσει.

Δείτε τον έντονο διάλογο που είχε η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Δείτε το βίντεο


Ο Βενιζέλος στον Παρασκευόπουλο: Αθλιότητα… 

«Αθλιότητα» χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τα όσα είπε απευθυνόμενος στον ίδιο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ανέφερε ότι «τον κ. Βενιζέλο τον έχω ικανό να εκφράζεται με οσηδήποτε απρέπεια».

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού προκειμένου να απαντήσει στον κ. Παρασκευόπουλο.

Δείτε το βίντεο:


Θίχτηκε ο Παρασκευόπουλος

«Διάβασα στα πρακτικά της Ολομέλειας ότι ο κ. Βενιζέλος  είπε ‘’Ντροπή σου Παρασκευόπουλε’’.  Δεν το είχα ακούσει κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου στη Βουλή. Τον κ. Βενιζέλο τον έχω ικανό πλέον να εκφράζεται με οσηδήποτε απρέπεια» απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, με αφορμή την υπόθεση της διαρροής της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου.

Δείτε το βίντεο:


Η Χριστοδουλοπούλου στον Βενιζέλο: Πριν μιλήσετε ξέρω τι θα πείτε

«Δεν μπορείτε συνέχεια να τορπιλίζετε την διαδικασία», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που προέδρευε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, απευθυνόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο και πρόσθεσε: «Ακούω τι λέτε και πριν μιλήσετε ξέρω τι θα πείτε».

«Μπράβο σας. Μπράβο σας, συγχαρητήρια» απάντησε ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με την κυρία Χριστοδουλοπούλου να συμπληρώνει: «Είστε προβλέψιμος».

Δείτε το βίντεο


Έκπληκτη η Τασία: Με γράφετε όλοι

Το παράπονό της απευθυνόμενη στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας εξέφρασε η πρόεδρος, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία με αφορμή το γεγονός ότι ο Σπύρος Λυκούδης πήρε τον λόγο χωρίς να της τον ζητήσει, ανέφερε: «Με έχετε ακυρώσει όλοι…».

Δείτε το βίντεο: