06 Απριλίου 2016

ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Ανακατατάξεις στην κυβέρνηση λόγω… ασθενείας – Σενάρια αποχώρησης Μουζάλα

Το θέμα της παραμονής του στο υπουργείο επαναφέρει η αιφνίδια ασθένεια του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο στο Κοινοβούλιο, όταν ο κ. Μουζάλας αισθάνθηκε αδιαθεσία, και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επειδή όμως τα συμπτώματα που παρουσίασε δεν υποχώρησαν την περασμένη Κυριακή εισήχθη στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Νίμιτς.

Ακολούθως υπεβλήθη σε επέμβαση ρουτίνας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ καλά στην υγεία του και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Το εάν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντά του και στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει το επόμενο διάστημα, με δεδομένη την πρόθεση του πρωθυπουργού να αναβαθμίσει το υπουργείο, είναι ένα ερώτημα.

Πάντως ήδη ακούγεται το όνομα του Οδυσσέα Βουδούρη ως πιθανού αντικαταστάτη του κ. Μουζάλα.

Άλλωστε ο κ. Βουδούρης προοριζόταν για την θέση του Γενικού Γραμματέα της νέας Γενικής Γραμματείας διαχείρισης προσφυγικού.

Ο κ. Βουδούρης έχει στο βιογραφικό του σημαντική ανθρωπιστική δράση και αποστολές σε πολλά μέρη του κόσμου όπως και ο κ. Μουζάλας. Ο κ. Βουδούρης ήταν πρόεδρος του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ο κ. Μουζάλας ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη των Γιατρών του Κόσμου.