16 Απριλίου 2016

ΦΩΤΟ-Ο τρολ Πάπας γλεντάει το μπο@ρδέλο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία... ιντερνετική γκάφα υπέπεσε η ΕΡΤ, αφού μοιράστηκε στο λογαριασμό της ένας tweet υποτίθεται από τον λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου. Τελικά αποδείχθηκε πως ο λογαριασμός ήταν... "μαϊμού", με τους διαχειριστές του να μην χάνουν την ευκαιρία να... γλεντήσουν τη Δημόσια Τηλεόραση!
"Hello Greece! I'm so happy being here" έλεγε το μήνυμα που αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό στο Twitter, που έχει το όνομα του Πάπα Φαργκίσκου. Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό στους διαχειριστές του λογαριασμού της ΕΡΤ στο Twitter για να... σπεύσουν να κάνουν retweet.

Για κακή τους τύχη, ωστόσο, ο λογαριασμός αποδείχθηκε πως ήταν απλά ένα "τρολ"! Η πρώτη ένδειξη θα μπορούσε να είναι πως στην περιγραφή του λογαριασμού, κάτω από το όνομα "Pope Francis" υπάρχει η εξής σημείωση: "Πυρηνικός ηλεκτρολόγος (Fukushima, Japan)"!

Κι ακριβώς από κάτω η ένδειξη "parody account"! Δηλαδή σατυρικός λογαριασμός! Όπως φαίνεται οι διαχειριστές του account της ΕΡΤ δεν το αντιλήφθηκαν και αφού μοιράστηκαν τη συγκεκριμένη δημοσίευση, ξεκίνησε... το γλέντι!

Αρχικά κυκλοφόρησε η επίμαχη φωτογραφία στο διαδίκτυο.



Στην συνέχεια και ο ίδιος ο... "μαϊμού" Pope Francis θέλησε να... τρολάρει την ΕΡΤ, αφού με νέα δημοσίευση αναφέρει: "Ο Θεός να σε ευλογεί ΕΡΤ", ανεβάζοντας και τα... πειστήρια της γκάφας!