22 Απριλίου 2016

Το παρασκήνιο από τη… νυχτερινή έξοδο του Παππά!

Την ώρα που οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γ. Σταθάκης «ζορίζονταν» στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών για το «πακέτο» της έμμεσης φορολογίας ύψους 1,8 δισ. ευρώ, λίγα μόλις μέτρα από το Hilton, στο εστιατόριο Agora το Νο2 της κυβέρνησης το έριχνε έξω ( τρόπος του λέγειν).

Ήταν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να δειπνήσει με τον καλό του φίλο Κώστα Αρβανίτη (του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο»). Εισήλθαν στο εστιατόριο χαμογελαστοί, έκαναν τις αναγκαίες χαιρετούρες με τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη, κάθισαν σ΄ένα τραπέζι και πριν προλάβουν να παραγγείλουν, εμφανίζεται στο τραπέζι τους ο Στέφανος Τζουμάκας.

Ήταν όλοι τους μέσα στην πολλή χαρά, αλλά ο κ. Τζουμάκας δεν έμεινε για ώρα μαζί τους. Πήγε να συναντήσει τον κ. Αθερίδη με τον οποίο συζητούσε (ποιός ξέρει τι;) στα… όρθια. Εδώ να σημειώσω ότι πρώτον ο κ. Παππάς συνοδευόταν από μία κυρία (μάλλον θα πρέπει να είναι η σύζυγός του) και δεύτερον λίγα τραπέζια πιο κάτω βρισκόταν η Ζωή Λάσκαρη, την οποία οι Παππάς και Αρβανίτης ήταν τόσο απορροφημένοι στη συζήτησή τους που ούτε καν την πρόσεξαν. Η κυρία Λάσκαρη χαιρέτησε κάποιες κυρίες και δείπνησε μαζί μ΄έναν φίλο της σύμφωνα με δημοσίευμα του Βηματοδότη!