15 Απριλίου 2016

Γελάει ο Άδωνις με τον Τσίπρα: "Ψεύτης! Τον έκανε ρεζίλι ο Κυριάκος"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν... εκστασιασμένος με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Μία συζήτηση που εξελίχθηκε σε ένα... καυτό μπρα ντε φερ μεταξύ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε το... γάντι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης... το σήκωσε και μετά από ένα σημείο ο ένας το πέτούσε στον άλλο! Κάπως έτσι κύλησε η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Click4more: LIVE - Βουλή: Μητσοτάκης: Έφτιαχνες καφέ στην διαπλοκή που τώρα καταγγέλλεις - Τσίπρας: Το παραμύθι σου δεν έχει δράκο!
Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσαν εκατέρωθεν, σκληρές επιθέσεις, με την ένταση να μην αποκλιμακώνεται ούτε για λίγο!

Την συζήτηση παρακολουθούσε φυσικά και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όπως φαίνεται και με τα απανωτά tweets του έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομιλία του αρχηγού του κόμματος.

Σε ένα από αυτά, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει συγκεκριμένα: "Ρεζίλι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αλέξη Τσίπρα ο ίδιος έκανε όσα κατηγορούσε μόλις προ ολίγου! Ψεύτης που δεν τον πιστεύει κανείς! Μπράβο Κυριάκο".

Δείτε το tweet: