27 Απριλίου 2016

ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ! «Αινιγματική» ανάρτηση Γεννηματά στο Twitter - Προαναγγέλλει συγκυβέρνηση;

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε τροφή στα σενάρια για συμμετοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην κυβέρνηση
Σαν «βόμβα»... έσκασε η αινιγματική η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά στο Twitter, δίνοντας τροφή στα σενάρια για συμμετοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στην κυβέρνηση.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εύχεται σήμερα «καλό Πάσχα» με... τρία αυγά δράκου, εμπνευσμένη από τη γνωστή σειρά Game Of Thrones.

Η ανάρτηση προκαλεί ερωτηματικά, καθώς οι πιο «πονηροί» αναφέρουν ότι αφήνει υπονοούμενα για συγκυβέρνηση μετά την Ανάσταση -και αυτό, διότι τα χρώματα των... αυγών παραπέμπουν σε κόμματα. Διόλου τυχαία να στείλει ευχές με πολιτικό μήνυμα, την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, λόγω των πιέσεων από τους δανειστές για τη νομοθέτηση επιπλέον μέτρων.


Εντύπωση προκαλεί και η «υστερική» στήριξη του προέδρου Τζιάνι Πιτέλα της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πιτέλα προέβη σήμερα σε δραματική ανακοίνωση για το θέμα της Ελλάδας, αντιδρώντας στο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων.

Εξέφρασε την ισχυρή αντίθεσή του στην ιδέα των πρόσθετων μέτρων που πρέπει να ληφθούν από την ελληνική κυβέρνηση και κάλεσε για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης την επόμενη εβδομάδα, αν το Eurogroup δεν είναι σε θέση να βρει λύση.

Βέβαια, από το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά διαψεύδουν τα σενάρια. Χαρακτηριστική η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, σε σχέση με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Kontra News, με τίτλο «Η Φώφη μπαίνει στην Κυβέρνηση!».

«Όσοι επιμένουν να είναι διαρκώς σε KONTRA με την αλήθεια και την πραγματικότητα, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα» σχολίασε χαρακτηριστικά.