26 Απριλίου 2016

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟ@ΤΣΕΣ ΜΠΛΕ! Εx officio μέλη της ΠΕ της ΝΔ διάφορα σούργελα (ΛΙΣΤΑ)

[Απίστευτη μαλ@κία να είναι κάποιοι ex officio μέλη επειδή εκλέχθηκαν Δήμαρχοι ή είναι Πρόεδροι επιμελητηρίων!! Το παράδειγμα του Κορκίδη που πήγε και έκανε τη Φιλιππινέζα του Τσίπρα στο Μαξίμου αποδεχόμενος, αύξηση εργοδοτικών εισφορών ή του...
Κιουτσούκη που έβριζε τον Σαμαρά και του ψεκασμένου Λαμπάκη που δεν θέλει την εξόρυξη χρυσού επειδή γειτνιάζει με τη βίλα με πισίνα που έχει, είναι ενδεικτικά της μαλ@κίας που δέρνει τη ΝΔ και συνεχίζεται και με το νέο καταστατικό!
Και πέρα από το στενά κομματικό όλοι αυτοί δεν έχουν καμία δουλειά να σπρώχνονται σε κομματικούς διαδρόμους! Αυτοί ψηφίστηκαν Δήμαρχοι ή Πρ. Επιμελητηρίων για να συζητάνε με την Κυβέρνηση και να διεκδικούν και αυτό αναιρεί αυτόματα την κομματική ιδιότητα. Τέλος πάντων αυτά να τα θυμόμαστε την επόμενη φορά που ο Κυριάκος όπως και οι προηγούμενοι άλλωστε θα μιλήσει για "ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση"...]

Το παζλ της νέας πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε και επίσημα με την ανακοίνωση των ονομάτων των ex officio μελών της.

Στη λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ονόματα όπως αυτά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε όλα τα ονόματα ΕΔΩ.