14 Μαΐου 2016

Μαθητής απέρριψε 30 εκατομμύρια για την ιδέα του! Δείτε τι σκέφτηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιδέα ενός 14χρονου Taylor Rosenthal από την Αλαμπάμα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών στον τομέα της υγείας. Απέρριψε μέχρι και πρόταση 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό που σκέφτηκε ο Taylor Rosenthal ήταν η δημιουργία ενός αυτόματου πωλητή με κιτ πρώτων βοηθειών. Παρά τις προσφορές μαμούθ, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί μόνος την ιδέα του.
Έχει ήδη συγκεντρώσει 100.000 δολάρια σε επενδύσεις και σκοπεύει να βγάλει χρήματα πουλώντας κάθε μηχάνημα έναντι 5.500 δολαρίων. Ήδη το θεματικό πάρκο Six Flags στις ΗΠΑ έχει παραγγείλει 100 αυτόματους πωλητές.



"Έπρεπε να καταλήξω σε μια επιχειρηματική ιδέα. Κάθε φορά που ταξίδευα για ένα τουρνουά μπέιζμπολ στην Αλαμπάμα, παρατηρούσα πως αν κάποιο παιδί χτυπούσε, οι γονείς δεν μπορούσαν να βρουν επίδεσμο. Ήθελα να βρω μια λύση για αυτό", δήλωσε στο CNN Money.
Στα μηχανήματα θα μπορεί κανείς να βρει προϊόντα (γάντια, αντισηπτικά μαντηλάκια, γάζες) και κιτ πρώτων βοηθειών που θα κυμαίνονται από 4 έως 11 λίρες. Ο 14χρονος έτσι γίνεται πλέον ο νεότερος CEO στο Round House, μια start up που ίδρυσε ο Kyle Sandler, και έχει και το δικό του γραφείο.


Πηγή: Mirror