25 Μαΐου 2016

Αυτός είναι ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου – Τι τον πρόδωσε

«Δεν έχω καμία σχέση με τις επιθέσεις», δηλώνει ο άνδρας που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης ως ο «δράκος» του Αμαρουσίου όταν επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο «δράκος» άρπαξε την άτυχη γυναίκα και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα. Εκείνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Τότε ο δράστης τρόμαξε και προσπάθησε να φύγει, στο σημείο όμως έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν.

Ο λόγος για έναν 30χρονο Έλληνα, ιδιωτικό υπάλληλο, τον οποίο συνέλαβε το πρωί η ΕΛ.ΑΣ, ενώ να σημειωθεί ότι το σπίτι του βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που έγιναν οι επιθέσεις, σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου.

Συνολικά 4 γυναίκες- θύματά του, τον έχουν αναγνωρίσει μέχρι στιγμής, ενώ ακόμη μία επικοινώνησε με την αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε δεχθεί και εκείνη επίθεση και θα προχωρήσει και εκείνη στη διαδικασία της αναγνώρισης.

Στην τσέπη του «δράκου» του Αμαρουσίου βρέθηκε μια μονωτική ταινία, για την οποία ο ίδιος δεν έδωσε πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί την κουβαλούσε μαζί του.

Παράλληλα, το τελευταίο θύμα του 30χρονου κατήγγειλε ότι ο άνδρας που της επιτέθηκε είχε στο στόμα του μια μονωτική ταινία με την οποία προσπαθούσε να της δέσει το στόμα και τα χέρια.

Στο άλλο ερώτημα που δεν έδωσε πειστική απάντηση είναι για τη νυχιά που έχει από το μέτωπο ως το μάγουλο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε στο ξύρισμα, όμως το τελευταίο θύμα του δράκου του Αμαρουσίου από τα πρώτα πράγματα που υποστήριξε ήταν ότι τον έγδαρε στο πρόσωπο με τα νύχια της.