27 Μαΐου 2016

Η… συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δεύτερο βίντεο για τη Συμφωνία Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας με την κοινωνία, έδωσε στη δημοσιότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έχει ξεκινήσει περιοδείες προκειμένου να επικοινωνήσει τις θέσεις του κόμματός του, δημοσίευσε τις εικόνες από την σημερινή επίσκεψή του στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, στο φυλάκιο εθελοντών δασοπυροσβεστών στην Αγία Μαύρα Ηλιούπολης. Εκεί είδε από κοντά τα σχέδια αντιμετώπισης μιας πυρκαγιάς και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικού σώματος, στο Χαλάνδρι.

Το βίντεο ξεκινά με τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ενώ προβάλει και μηνύματα, «Είναι τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για να μας προστατέψουν» «εμπιστευόμαστε τους δασοπυροσβέστες και τους εθελοντές» είναι μερικά από τα μηνύματα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι δασοπυροσβέστες και οι εθελοντές που κάθε καλοκαίρι ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατέψουν τα δάση αλλά και τους πολίτες χρειάζονται τη στήριξή μας» και κλείνει με το λογότυπο της ΝΔ και το σύνθημα «Νέα Δημοκρατία – Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία».\