13 Μαΐου 2016

ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ CL ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ! Ατάκα αποχαιρετισμού από τον Ιμπραΐμοβιτς: «Ηρθα σαν βασιλιάς και φεύγω σαν θρύλος»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το κοινό της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αύριο (14/5) θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στο «Παρκ ντε Πρενς» με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος μετακόμισε στο Παρίσι το 2012 και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα του Παρισιού, ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στην κατάκτηση των τεσσάρων συνεχόμενων πρωταθλημάτων και φέτος το καλοκαίρι θα επιλέξει τον νέο προορισμό της καριέρας του.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό της Παρί Σεν Ζερμέν, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του «Παρκ ντε Πρενς», την οποία συνόδευσε με την εξής ατάκα: Τελευταίο παιχνίδι μου αύριο στο «Παρκ ντε Πρενς». Ηρθα σαν βασιλιάς και φεύγω σαν θρύλος».


Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε να πεί ένα «ευχαριστών» στον Ιμπραϊμοβιτς μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media