21 Μαΐου 2016

Τα κατάφεραν οι ΣΥΡΙΖΑίοι! Ο Στάθης Δρογώσης έκλεισε το Twitter του μετά τις επιθέσεις τους

Απηύδησε ο γνωστός και καλός τραγουδοποιός με τις «επιθέσεις» που δέχεται από διάφορους πρώην συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑίους και έκλεισε το Twitter του!

Όλα άρχισαν όταν...
ο Στάθης ανέβασε χθες δύο συγκεκριμένα tweets όπου ξεκαθάριζε ότι δεν κάνει πλάκα γράφοντας: «Ο ΕΝΦΙΑ έριξε τον Σαμαρά.Κι ο Σύριζα όχι μόνο δεν τον καταργεί αλλά τον αυξάνει. Νομίζω τον αδικήσαμε τον Σαμαρά. Χωρίς πλάκα. Επίσης ο Σαμαράς είχε ρίξει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Αυτοί τον πάνε 24%... Πραγματικά οι τύποι υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα».

Λίγο αργότερα άρχισαν οι επιθέσεις με ΣΥΡΙΖΑίους να "ανακαλύπτουν" μέχρι και θείο του υπουργό του Σαμαρά!!!

Λίγο αργότερα ο Δρογώσης προσπάθησε να το σώσει επιτιθέμενος στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. «Πάντως το να παίρνει η καθε ναζιστοφυλαδα αποσπασματικά τα τουί μας κάνει καλό στην κυβέρνηση όχι κακό. Προσπαθούν να μας δείξουν γραφικούς» έγραψε στο Twitter. «Οκ το πρώτο θέμα σπεκουλάρει με τα τουιτς μου. Αλλά δεν έσφιξα εγώ το χέρι του κομιστή. Ούτε του Ψυχαρη γατοτροφή έδωσα. Αρκετά...» ανέφερε στη συνέχεια και κάπου εκεί αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας τα εξής:.

«Γενικά αυτό που συμβαίνει αυτές τις ώρες λέγεται ηθική εξόντωση. Φυσικά οι άνθρωποι οι κοντινοί μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν έχω πρόβλημα. Το να χρησιμοποιούν αυτά που γράφω δεξιά κόμματα δε σημαίνει ότι εγώ άλλαξα. Ας κοιταχτούν στον καθρέπτη όσοι με λένε προδότη κτλ. Με έχουν πάρει τηλέφωνα δημοσιογράφοι από κατάπτυστες εκπομπές. Φυσικά δεν πρόκειται να πάω. Και πολλοί άλλοι για συμπαράσταση. Γενικά η αποτυχία μου είναι ότι είμαι καλλιτέχνης, γράφω τραγούδια και όντως οι δημοσιογράφοι ασχολούνται μόνο με το τουίτερ μου. Δε μου μένει παρά μόνο μια λύση. Να αποσυρθώ για λίγο από εδώ. Να ασχοληθώ μόνο με τη μουσική και την αλληλεγγύη. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσουν. Για πρώτη φορά ανησυχώ λίγο. Αλλά οκ θα περάσει. Οπότε σας χαιρετώ προς το παρόν.Σε όποιον λείψω υπάρχουν κι οι συναυλίες και η εκπομπή μου στο ράδιο».