09 Ιουνίου 2016

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 10.000 ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ! Ο πατέρας του Χουλιαράκη βοήθησε στην αποκάλυψη απατεώνων


Ο Μιχάλης Χουλιαράκης και οι γείτονές του, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., συνέλαβαν την 42χρονη δήθεν αστυνομικό, που ήρθε στο σπίτι του στον Χολαργό, προκειμένου να πάρει 10.000 ευρώ για να «λαδώσει» Εισαγγελείς και Ανακριτές, οι οποίοι θα «παρέκαμπταν τον Νόμο» και θα άφηναν ελεύθερη την κόρη του που ήταν δήθεν υπαίτια του θανατηφόρου τροχαίου.


Στις 2 Ιουνίου 2016 μία άγνωστη γυναίκα κάλεσε με απόκρυψη στο σταθερό τηλέφωνο του Μιχάλη Χουλιαράκη, εμφανιζόμενη ως η κόρη του, Λιλή Χουλιαράκη.

Η γυναίκα έκλαιγε αναφέροντας ότι προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο πατέρας του υπουργού μέσα στη νύχτα πίστεψε πως όντος μιλά με την κόρη του η οποία είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου.

Αμέσως μετά άκουσε στο τηλέφωνο τη φωνή ενός άγνωστου άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως αστυνομικός. Ο άγνωστος του είπε ότι μπορεί να μεσολαβήσει έτσι ώστε η κόρη του να μην συλληφθεί, να μην περάσει αυτόφωρο ούτε να δικαστεί.
Για όλα αυτά του εξήγησε ότι απαιτούνται 20.000 ευρώ.

Ο Μιχάλης Χουλιαράκης πανικοβλήθηκε, αρχικά πείστηκε από τα λεγόμενά τους και είπε στον «αστυνομικό» ότι στην οικία του έχει μόνο 10.000 ευρώ για να του δώσει.

Ο δήθεν αστυνομικός δέχθηκε να τα παραλάβει και του είπε σε λίγα λεπτά να κατέβει έξω από το σπίτι του όπου όπως τον ενημέρωσε θα τον περιμένει γυναίκα αστυνομικός για να παραλάβει τα χρήματα.

Ο πατέρας του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, παρότι αρχικά είχε πειστεί με τις υποδείξεις του άνδρα, στην πορεία και μετά από επικοινωνίες με συγγενικά του πρόσωπα κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και ειδοποίησε την αστυνομία.