05 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ! Είχε σχέση με τον ανιψιό της και τον βοήθησε να βιάσει τη 12χρονη κόρη της

Ανατριχιαστικά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 12χρονη στα χέρια των συγγενών της.

Ο,τι πιο απάνθρωπο θα μπορούσε να κάνει μια μητέρα στο παιδί της έκανε μια 55χρονη που είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον 42χρονο ανιψιό της. Τον βοήθησε να βιάσει τη 12χρονη κόρη της, ενώ το ανήλικο κορίτσι έκλαιγε και ικέτευε τον ξάδερφό της να σταματήσει.

Ο 42χρονος την Τετάρτη ομολόγησε την ενοχή του για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ και η 55χρονη παραδέχτηκε πως κρατούσε τα πόδια της 12χρονης κόρης της για να τη βιάσει ο εραστής της. Ο εφιάλτης για το 12χρονο κορίτσι ξεκίνησε το 2011.

"Είναι αποκρουστικό", δήλωσε ο εισαγγελέας Michael Hennesy στο δικαστήριο την Τετάρτη. Η 55χρονη είχε αρχίσει ερωτική σχέση με τον ανιψιό της όταν εκείνη χώρισε με τον άντρα της και της φιλοξένησε σπίτι του.

Σε μια περίπτωση που το ζευγάρι έκανε σεξ, ο ανιψιός άρχισε να αγγίζει τη 12χρονη. Ήταν η πρώτη φορά που τη βίασε. "Το κορίτσι έκλαιγε και πονούσε επειδή ήταν παρθένα και η μητέρα της βοηθούσε κρατώντας τα πόδια της κάτω για να βλέπει τι γίνεται", τόνισε ο εισαγγελέας.

Οι βιασμοί της ανήλικης συνεχίστηκαν μέχρι το 2014 και ενώ το κορίτσι ήταν 15 ετών αν και η μητέρα δεν ενεπλάκη ξανά. Γινόταν όταν η ανήλικη βρισκόταν μόνη στο σπίτι. Ο 42χρονος συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2014 αφού η ανήλικη αποκάλυψε τα πάντα στα αδέρφια της για τις επιθέσεις. Ενώ εκείνος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, η 55χρονη είναι προφυλακισμένη από τον Μάρτιο επειδή έσπασε τους όρους αποφυλάκισης επικοινωνόντας αρκετές φορές με την κόρη της.

Πηγή: Dailymail