28 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Παραστατίδης εξηγεί πόσο απατεώνες ήταν: Ο Τσίπρας και με τα χέρια στις τσέπες θα γινόταν Πρωθυπουργός

Βέβαια ξέχασει να πει "(θα γινόταν Πρωθυπουργός) με αυτά που έταζε"... αλλά όπως λέει "είπαμε και υπερβολές, το είπαμε 100 φορές"... οπότε αφού το είπαν 100 φορές εξαγνίστηκαν και δεν πρέπει να τους το θυμίζουμε

«Ας πούμε ότι έγιναν όλα λάθος. Θέλω όμως να μου πείτε ποια ήταν η εναλλακτική πρόταση που υπήρχε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης» δήλωσε ο Θεόδωρος Παραστατίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία γιατί το 2014 δεν ολοκλήρωσε την αξιολόγηση, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής Γιώργος Οικονομέας να τον ρωτήσει: «Τα πιστεύεις αυτά που λες; Το 2014 όταν υποσχόσασταν ότι θα δώσετε 13ο μισθό ή 13η σύνταξη δεν είχαν διαμορφωθεί αυτές οι δυσκολίες;»

«Το ότι υπήρχαν υπερβολές δεν το συζητάμε. Το είπαμε 100 φορές», απάντησε ο Θεόδωρος Παραστατίδης και πρόσθεσε «αν δεν υπήρχαν κάποιες υπερβολές, θεωρείτε ότι η πολιτική κατάσταση θα ήταν διαφορετική; Εγώ θεωρώ ότι ο Τσίπρας με τα χέρια στις τσέπες θα ήταν Πρωθυπουργός και πάλι».  

Δείτε το βίντεο από το Mega