21 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ-Οι καραμανλικοί… φαντάζονται ότι «διώχνουν» τον Άδωνι από την αντιπροεδρία της ΝΔ


Να κάνουμε τον Στυλιανίδη Αντιπρόεδρο να φέρει και τον φίλο του τον Λαζόπουλο στη ΝΔ... και να τον ξανακάνουμε και υπουργό να ξαναπάει στο Παρίσι με τη σύζυγο... business class εννοείται και  Four Seasons με λιμουζίνα για τον βλάχο, όπως του πληρώναμε επί Καραμανλή.... Παλικάρια αν δεν το πήρατε χαμπάρι να σας το ξαναπούμε:
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!  

Διαβάστε τι γράφει στη σελίδα του ο καραγκιόζης Κουρτάκης που μισεί τον Σαμαρά και την πληρώνει ο Άδωνις:

Ακούνε οι «καραμανλικοί» τα περί ανασχηματισμού στη Ν.Δ. και είπαν να δώσουν ισχυρό στίγμα. Στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνουμε ότι στα κοινοβουλευτικά πηγαδάκια των νοσταλγών του Καραμανλή υπάρχει σκέψη να τεθεί ακόμη πιο δυναμικά ζήτημα… Γεωργιάδη το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει διαφωνήσει δημόσια με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει θέση αντιπροέδρου στον προερχόμενο από τον ΛΑΟΣ πρώην υπουργό, ενώ, σύμφωνα με τους παροικούντες τη «γαλάζια» Ιερουσαλήμ, δεν αποκλείεται ο ίδιος να τεθεί ως αιχμή του δόρατος στη συγκεκριμένη επιχείρηση, τόσο σε επίπεδο media όσο και μεταξύ των κορυφαίων κομματικών στελεχών.

Για την ιστορία δε και μόνο, αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στον αναβρασμό που επικρατεί στο «καραμανλικό» μπλοκ έπαιξαν και οι δηλώσεις Σαμαρά, που έδειξε να θέλει να επιβάλει την εσωκομματική ατζέντα αποθεώνοντας τον Γεωργιάδη και απευθύνοντας κάλεσμα σε στελέχη του πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ να προσχωρήσουν στη Ν.Δ.